Experts Never Compromise - Mascotte

Ons manifest

Als je het beste wilt, dan moet je toegewijd, gefocust en vasthoudend zijn. Toegewijd aan kwaliteit, gefocust op elk detail en vasthoudend om daadwerkelijk het beste te maken. Dat is waarom experts wars zijn van compromissen. Altijd. 

Wij zijn een Nederlands merk met maar één doel: de perfecte vloei maken. Optimaal genot voor de bewuste gebruiker, daar is het ons om te doen. Geen compromissen. Nooit.

Na 160 jaar hebben wij het gevoel dat we de kunst van het vloei maken bijna hebben geperfectioneerd. Wij kennen vloeipapier beter dan wie dan ook. Onze producten staan voor kwaliteit en de beste rolervaring. Dat zie je terug in onze langzaam brandende vloei en in onze magneetverpakking, tot in de kleinste details. Mascotte rolt beter, plakt beter en brandt beter. Mascotte is altijd 3x beter.

Experts herkennen onze toewijding. Zij begrijpen dat vloei een cruciaal onderdeel is van hun ervaring en hebben een hekel aan compromissen sluiten. Daarom gebruiken zij consistent onze vloei. En daarom durven wij volmondig te stellen: je herkent een expert als je Mascotte ziet.