Create your own Festival - Mascotte

CREATE YOUR OWN FESTIVAL

Geen festivals? Dan maken we er toch zelf een feestje van! Daarom hebben we afgelopen zomer flink uitgepakt om samen met jullie festivalfans een unieke festivalsfeer te creëren. Thuis, in de tuin of bij de coffee- of smartshop. Dat begon met onze Mascotte Festival Edition. Een handige Combi Pack met vloeitjes, tips en een speciaal design om in de juiste stemming te komen. 

En het feestje gaat door, de hele zomer lang! Hou @mascottenl deze zomer op Instagram goed in de gaten, want daar houden we de vibe erin met tips, challenges en waanzinnige winacties voor jouw festival thuis!

WOO HAH! All - Day

Het festivalseizoen zoals we dat kennen en waarvan we houden was afgelopen jaar in het water gevallen, maar dat hield WOO HAH! niet tegen. Op 10, 11 en 12 juli kwam het festival op een unieke manier tot leven tijdens ‘WOO HAH! All Day’. Een livestream gevuld met performances, interviews, exclusieve opnames van oude shows en interactie met fans.

Waar het feestje was? Wij brachten het naar jou toe!

Een zomer zonder feest was geen optie voor Mascotte. Lekkere muziek, dansen, lachen: we hebben het nodig, zeker nu. Daarom brachten we samen met RGB Disco en Triomf het Silent Distance Festival afgelopen zomer naar jou toe: Curving the Flat! En zo kon het zijn dat heel veel handjes de lucht in gingen op tientallen balkons en in woonkamers, terwijl voor op straat drie dj's hun kunsten vertoonden. Via de koptelefoon intunen op een van de drie kanalen - rood, groen of blauw - en dansen maar! In verschillende buurten door het hele land hebben we op die manier een coronaproof feestje kunnen vieren. En wat was dat fijn! De spierpijn de volgende dag voelde nog nooit zo lekker...

Cannabisdiner van chefkok Rik Thesing: dat was genieten!

Festival loze zomer? Dat liet Mascotte niet zomaar gebeuren. Wij stuurden chefkok Rik Thesing van Restaurant ACE op pad om een exclusief driegangendiner te koken, speciaal voor de winnaars van onze winacties onder de vlag van Create Your Own Festival. Niet zomaar een menu, maar een heus cannabisdiner! De winnaars en hun vrienden hoefden daarvoor niet in de rij van een foodtruck te staan, zoals in een normale festivalzomer, maar genoten gewoon lekker thuis in de tuin van de culinaire hoogstandjes met cannabis als het hoofdingrediënt. Over Create Your Own Festival gesproken!