Mascotte Limited Editions - Mascotte

MASCOTTE DRAAIT DOOR

Of Nederlandse artiesten Hef, Josylvio en Wally A$M hun eigen lange vloei wilden ontwikkelen? Dat lieten zij zich geen tweede keer vragen. In samenwerking met Mascotte hebben de artiesten één voor één hun creatie op de markt gebracht.

De Jerry’s van Hef, de Slime Series van Wally A$M en de Hella Papers van Josylvio waren exclusief verkrijgbaar en zijn allemaal uitverkocht.

Bekijk alle afleveringen van Mascotte Draait Door!

JERRY'S by HEF

“Of ik mijn eigen vloeitje wilde ontwikkelen? Hell yeah. Samen met Mascotte presenteer ik jullie Bundy Papers: het meest natuurlijke vloeitje op de markt. Een vloei verpakking en tips van graspapier, met daarin vloei van hennep en plaklijm van de acaciaboom. Zonder bullshit dus. Check het in de video hoe we het geflipt hebben."

SLIME SERIES by WALLY A$M

“Slatt... Samen met Mascotte presenteer ik jullie de officiële Wally A$M Slime Series Combi Pack.. Voor de echte slime lovers vind je in deze verpakking 34 King Slime vloeitjes en tips, all the way Slimed up. Wil je weten hoe we dit gefinessed hebben? Gordel om en check het in de video. ‘Loud smoken is een habit’”

HELLA PAPERS by JOSYLVIO

“Awo dames en heren. Zoals jullie weten heb ik samenwerking met Mascotte m’n eigen, exclusieve vloeitjes laten ontwikkelen. Het heez even geduurd, maar ze zijn nu echt op de markt: de HELLA PAPERS. Elk pakje is volledig in Hella Cash-stijl en bevat 34 vloeitjes en tips. Benieuwd hoe we dit hebben gemaakt? Check het in de video!”